Ilmanvaihtokanavien
puhdistus

 

Vietä aikasi virkistävässä ja puhtaassa ilmassa.

Ainoastaan oikein säädetty ilmanvaihto pitää sisäilman raikkaana ja mielen virkeänä. Ilmanvaihtokanavat on suositeltavaa puhdistaa vähintään viiden vuoden välein, jotta ilma virtaa oikein ja puhtaasti.

Palveluumme sisältyy ilmanvaihtokanavien puhdistus sekä säätö. Mittaamme ja säädämme ilmanvaihdon kaikissa huoneissa. Näin varmistamme, että ilma vaihtuu oikein ja kiinteistössä on virkistävä olla.

Kysy hintalaskelma sähköpostiisi: 

Täyttämällä tiedot lomakkeeseen saat arvion palvelun hinnasta, joka määräytyy kiinteistösi koon ja sijainnin perusteella. Emme käytä tietojasi muuhun, kuin hinta-arvion laatimiseen.

Puhdistukset ja muut ilmanvaihdon palvelut

Toteutamme ilmanvaihtopalveluita yli 20 vuoden kokemuksella Keski-Suomen ja Päijät-Hämeen alueella.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus

Hoidamme iv-järjestelmien kokonaisvaltaisen puhdistuksen ammattitaidolla. Panostamme hyvään asiakaspalveluun, joten aikataulumme ovat joustavia ja pitäviä. Tarvittaessa säädämme
ilmanvaihdon nuohouksen yhteydessä. Näin varmistamme, että ilma vaihtuu tehokkaasti ja suunnitellusti.

Muut ilmanvaihdon palvelut

Palveluihimme sisältyy muun muassa rakennushankkeiden iv-projektit sekä muut iv-asennus, -saneeraus ja huoltotyöt yksityisasuntoihin, kerrostaloihin, julkisiin kohteisiin ja teollisuuden rakennuksiin. Meiltä löytyy resurssit yhteistoimintaan myös suurille työmaille.

Tietoa meistä

Haluamme olla asiakkaidemme ykkösvalinta ilmanvaihtoon liittyvissä asioissa.  Pyrimme saavuttamaan tämän nopealla toteutusaikataululla, kilpailukykyisellä hinnoittelulla ja palvelujen tinkimättömällä laadulla.

Yleisiä kohteita ovat yksityisasunnot, taloyhtiöt sekä julkisen ja yksityisen sektorin suuremmat kiinteistöt. Olemme apuna siellä missä on tarvetta ilmanvaihdolle. Palvelumme sisältävät kaikki ilmanvaihtoon liittyvät osa-alueet aina suunnittelusta, asennuksiin, huoltoihin ja puhdistuksiin. Toimialueemme on Keski-Suomen ja Päijät-Hämeen alue. 

Asiakkaiden kommentteja

”Iv-kanavien puhdistus ja säätö poisti alakerrasta kostean hajun. Nyt tajuan miksei kannata ilmanottoaukkojen kansia itse väännellä”

-Ilari, Jyväskylä

”Liesituulettimesta löytynyt rasvapallo oli aika jäätävänen kokoinen. 😅 Hyvä, että saatiin putsattua pois.”

-Heidi, Jyväskylä

Jätä yhteydenottopyyntö

Voit jättää lomakkeen kautta viestin. Vastailemme siihen mahdollisimman nopeasti. Tarkemmat yhteystiedot löytyvät täältä.

Vasarakatu 27, 40320 Jyväskylä

15 + 6 =